Taridin
Posting Freak

|
|
30-10-2010, 11:06 AM |
|
Il Schismatico
Posting Freak

|
Таридине, стига си ревал като некоя жена-кво искаш да кажеш, че българите са ви псували и мразили и затова вие сте рачили всъщност пак да си отидете в една по на север от вас държава и да пеете "Друже Тито ми ти се кунемо" като знак на несъгласие с лошия ни език ли? Па много сте сензитивни биле бре, нежни души...а като мреха българските офицери и войници в Македония в началото на 20ти век, това не ти направи впечатление?
Че ние така ако гледаме как ни псувате на "татари" и "мрсна крв бугарска за 2 црвени", значи трябва направо да ви обявим война още сега, бре? Прости им, Господи, не знаят кво вършат...като в детската градина си-търсш къде некъде некога ударил на некого един шамар и се радваш ако случайно активният е бил от Мизия, а пасивният-от Македония-пълен клоун-мазохист си станал
Данните които даваш за военновременни проблеми са взети от дневниците на висши български чиновници-те неслучайно са там-за да се борят с тях нашите хора, затова са ги идентифицирали.
А знаеш ли кво направихте вие с Гюзелов, който именно е дал тия проблемни данни дето ги цитираш, след като дойдоха на власт сърбокомунистите у вас?
Убиха го с лопатата вашите нежни души македонски, приятел, в самата Македония...та не ми се прави толко чувствителен на тема "майка македонска"...
(This post was last modified: 30-10-2010, 11:38 AM by Il Schismatico.)
|
|
30-10-2010, 11:32 AM |
|
Taridin
Posting Freak

|
Ванчо Михајлов
Поруганието на македонската майка в пределите на Царството беше на мода за някои самозабравили се държавни органи. Съпругата за славно загиналия и прочут полковник от ген. щаб Борис Дрангов - г-жа Райна Дрангова, бе изпъдена от Банско с сила по заповед на полковник Трънка. Тя бе отишла там, за да се лекува в баните в Добринище.
По заповед на същия полковник бе изпъден и американския писател Ст. Христов, който по това време се е намирал в почивния дом “Йордан Гюрков” над Банско. Г-н Христов в напуснал възмутен България, като е предал предварително своя енергичен протест в канцеларията на Двореца.
Някои чиновници от Дирекцията на полицията в София са проявявали публично своя цинизъм. Едно нищожество - Никола Нинов, тогавашен началник на политическия отдел, а в последствие началник на административ. отдел при същата Дирекция, е викал на г-жа Миникова: “Мръсни македонци, аз ще ви науча. И аз съм си турил главата в торбата, но и вие ще видите”.
|
|
30-10-2010, 11:53 AM |
|
Taridin
Posting Freak

|
|
30-10-2010, 12:15 PM |
|
Пат
Posting Freak

|
|
30-10-2010, 12:30 PM |
|
Han Solo
Senior Member

|
Извор: Стефан Цанев, Български хроники 1943-2007, том 4,
Издателска къща "Труд", София, 2009
Не се знае кога е написано това, оригинал не е намерен.
Такива зверства като описаните е имало (с малки изключения) и ние ги осъждаме като варварски,
за разлика от други народи, които ги крият като мишоци, само и само истината да излезе наяве.
(This post was last modified: 30-10-2010, 01:04 PM by Han Solo.)
|
|
30-10-2010, 01:04 PM |
|
Il Schismatico
Posting Freak

|
Е, след като няма оригинал-откъде знаем че не е комунистически фалшификат-едно време комунистите си умираха да изкарват "фашистите" изроди и садисти.
Аз в училище учех че полицаите убивали за удоволствие хора от народа-колко е вярно, вие кажете /тя нашата милиция така не прави/.
Че са ги биели, биели са /в ареста, преди съда-за признания/, но мен МНОГО сериозно ме съмнява някаква официална институция в която да е държава да приеме такъв идиотски правилник-черно на бяло за собствена компрометация, против всички закони и международни конвенции-да пише като препоръка към малоумници за скачане от четвъртия етаж /а защо не от трети и/или от пети?/, за бъркане в матката с нажежено желязо и пр.
Ама нали е въпросът да ги изкараме българите нечовешки зверове, рекъл-казал някой-си...и Таридин вече ги пише и пропагандира като чиста монета.
Алал да ви е "доказателството",
(This post was last modified: 30-10-2010, 03:56 PM by Il Schismatico.)
|
|
30-10-2010, 03:54 PM |
|
Пирин Македонски
Member

|
(30-10-2010, 03:54 PM)Kosta Wrote: Е, след като няма оригинал-откъде знаем че не е комунистически фалшификат-едно време комунистите си умираха да изкарват "фашистите" изроди и садисти.
Аз в училище учех че полицаите убивали за удоволствие хора от народа-колко е вярно, вие кажете /тя нашата милиция така не прави/.
Че са ги биели, биели са /в ареста, преди съда-за признания/, но мен МНОГО сериозно ме съмнява някаква официална институция в която да е държава да приеме такъв идиотски правилник-черно на бяло за собствена компрометация, против всички закони и международни конвенции-да пише като препоръка към малоумници за скачане от четвъртия етаж /а защо не от трети и/или от пети?/, за бъркане в матката с нажежено желязо и пр.
Ама нали е въпросът да ги изкараме българите нечовешки зверове, рекъл-казал някой-си...и Таридин вече ги пише и пропагандира като чиста монета.
Алал да ви е "доказателството",
Българите са получовешки същества, много от тях са зверове и всички са с маймунски притенции.
|
|
30-10-2010, 04:05 PM |
|
Paradigm
Senior Member

|
(30-10-2010, 01:03 PM)Пѫт Wrote: (30-10-2010, 12:49 PM)Taridin Wrote: Пишува си од каде е. Тоа биле методите на Разузнавателен отдел на војската на ослободителите.
Сакаш да кажеш дека е автентичен документ? Јасно е дека не е, пишуван е со новиот правопис, кој е воспоставен по војната. Но ако е препис, од каде си го зел, бидејќи од таму од кај што си го зел би требало да пишува и нешто повеќе за тоа. Пѫт, да не мислиш че ке ти каже като го питаш?
Таридинович е жалак манипуатор.Па гледай що пише на "документа"
РО-разузнавателен отдел при щаба на армията печално известен с убийствата си през годините 1923-1925г.
Каква връзка има това с Македония? Каде беше Българската армия през годините 1923-1925 и къде ги вършеше тие убийства?!
И како не ти е срам Таридинович да говориш за Гюзелов и Чкатров?Чкатров директор на радио Скопие 1941, а Гюзелов който подемаше инициативи за изгонване на сръбските колонисти от Македония и двамата щастливо завърнали се в Македония за време на Българското управление 1941-1944 и затова обявени за фашисти и бугараши и зверски убити от новата власт 1945г.
Всичко що беше читаво и национално отговорно в Македония беше прочистено от сърбите после 1944г.Останаха таквите сръбски мекерета като Таридинович кои сега се "най-големи македонци"...
|
|
30-10-2010, 04:10 PM |
|
Вовата
Posting Freak

|
(30-10-2010, 04:08 PM)Kosta Wrote: Лапай патката, брато!
:-)
Не се връзвай, Коста.... Кучето си лае, керванът си върви. Това е част от пикливата им стратегия. Да те дразнят, за да разрушат темата и да накарат тези, които четат (които са в десетки пъти повече от тези, които пишат) да загубят интерес. Плоски милиционерски, шумадийски номерца, ала Дунка-бригадирката от дир-а.
ИгнориТане - само това е решението в един свободен форум.
(This post was last modified: 30-10-2010, 04:15 PM by Вовата.)
|
|
30-10-2010, 04:14 PM |
|