Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!
Грујо СОРОСОИД - Printable Version

+- Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи! (https://forum.kotle.ca)
+-- Forum: Секоjдневие (https://forum.kotle.ca/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Муабети за на маса (https://forum.kotle.ca/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Thread: Грујо СОРОСОИД (/showthread.php?tid=1071)Грујо СОРОСОИД - ЈорданПетровски - 28-06-2011Грујо СОРОСОИД

[Image: 268883_10150293823691532_134731976531_91...7561_n.jpg]