Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!
Вестник "Вардар" - Printable Version

+- Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи! (https://forum.kotle.ca)
+-- Forum: Македонска политичка арена (https://forum.kotle.ca/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Mедиуми (https://forum.kotle.ca/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Thread: Вестник "Вардар" (/showthread.php?tid=982)Вестник "Вардар" - "Вардаръ" - 14-04-2011

Ова е првиот брой на вестник "Вардар" за 2011 г. Традицията се возобнови....
Ке го видите оригиналниот тестамент на првиот председател на ВМРО д-р Христо Татарчев
http://vardarskamakedonija.blogspot.com/2011/04/1-2011.htmlRE: Вестник "Вардар" - KRAZISTA - 15-11-2011

КОј бреВАРДАР..бре ..ТАму кај вас сите Удбаш и станаа Бугари..срамотанатие што загинааа во 1945...Итоа го исплукавте....КОга Виктор Боев и фамилијата станаа Бугари..дави се плукнам во весникотт..Срамота....и тоаа...Удбашот..Владо перев...новинарот гнасен...А заРадковци и да не зборам....каков парадоксс