Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!
CD-MACEDONIA - Printable Version

+- Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи! (https://forum.kotle.ca)
+-- Forum: Македонска политичка арена (https://forum.kotle.ca/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Mедиуми (https://forum.kotle.ca/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Thread: CD-MACEDONIA (/showthread.php?tid=1747)CD-MACEDONIA - ЈорданПетровски - 13-10-2011


Сајтот на КОМИТЕТОТ во ново руво! Кликнете тука за да го видите:


RE: CD-MACEDONIA - МрачниотКоњаник - 14-10-2011

Е па ајде веќе еднаш кандидирај се за политичка позиција, гледаме што те мачи- не туку се криеш зад знамето и патриотизмот.


RE: CD-MACEDONIA - ЈорданПетровски - 15-10-2011

(14-10-2011, 04:16 AM)МрачниотКоњаник Wrote: Е па ајде веќе еднаш кандидирај се за политичка позиција, гледаме што те мачи- не туку се криеш зад знамето и патриотизмот.Да не се мачиш повеке околу мене и околу мојот политички ангажман во Македонија. Јас си дадов ветување кога се качив во авион да заминам и да барам азил, дека никогаш нема да се вратам во Македонија. Ветувања тешко давам но кога ке дадам секогаш ги исполнувам.